Frakt

På Lilla garnbutiken har vi fokus på miljö och hållbarhet. Därför skickas paketen i papperspåsar eller kartonger som går att använda igen och kan återvinnas som pappersförpackning. 

Hos oss finns det tre fraktalternativ och du kan läsa mer om dem nedan. I dagsläget skickar vi endast varor inom Sverige och till Finland, men hör av dig till oss om du vill ha ditt paket levererat till ett annat land så löser vi säkert det!

Frakt inom Sverige

Frakten kostar 55 kronor och det är fri frakt inom Sverige om du handlar för minst 800 kronor. Vi skickar ditt paket med PostNord och beroende på paketets storlek levereras det hem till dig eller till ombud.

Om du vill att brevbäraren lämnar ditt paket vid din ytterdörr så skriv det i meddelandefältet till oss. Det innebär att brevbäraren kommer att lämna ditt paket vid dörren oavsett om du är hemma eller inte. Postnord lämnar inte ditt paket vid dörren om du bor vid en lantbrevbärarlinje eller om brevbäraren bedömer att det inte går att lämna ditt paket på ett säkert sätt. Lilla garnbutiken eller Postnord ansvarar inte för ditt paket efter att det har levererats.

Hämta utanför butiken

Lilla garnbutiken ligger i Torslanda på Hisingen i Göteborg. Lokala kunder har möjlighet att hämta upp beställningen utanför Lilla garnbutiken utan kostnad. Välj detta alternativ när du lägger beställningen så hör vi av oss när din beställning är redo att hämtas upp så bestämmer vi en tid som fungerar för upphämtning. 

Frakt - Postnord spårbart till Finland

Frakten kostar 190 kronor och då skickas din beställning spårbart med Postnord. Från det att vi har packat och skickat ditt paket är Postnords leveranstid 3 dagar.

Vi packar och skickar vanligtvis din order samma eller nästkommande vardag.