Privacy policy

Lilla garnbutiken värnar om din integritet. På den här sidan kan du läsa vilken information vi samlar in om dig och ditt besök, vad vi använder den till och hur länge vi har informationen. Du får även veta hur du kan gå till väga för att ta bort informationen vi har om dig.

När du besöker oss så samlar vi in information för att kunna hantera ditt besök och ditt köp. Vi tar emot, samlar in och sparar all information som du lämnar på vår hemsida. Vi samlar till exempel ditt namn, adress och telefonnummer som du lämnar till oss när du gör en beställning. Utöver det samlar vi in din IP-adress och information om din uppkoppling. 

Vem delar vi informationen om dig med?

1. Vår hemsideplattform där butiken finns.

2. IT-lösningar för att få information om hur hemsidan används, hur länge du besöker oss och hur du hittar till vår hemsida.

3. Postnord för att kunna skicka ditt paket.

4. Kortbetalningssystem och Swish samt vårt bokföringsprogram.


Vi samlar in informationen för att

1. Du ska kunna handla i vår butik och genomföra köpet.

2. Ge dig service och teknisk support.

3. Kontakta dig.

4. Förbättra vår butik och vårt sortiment.

5. Följa de regler och lagar som finns, såsom bokföringslagen.​

Vår hemsideplattform sparar all data på säkra servrar med brandväggar. Våra kortbetalningar är säkra via standarden SSL och Stripe använder 3D-Secure.

Vi använder kakor (cookies) på den här sidan för att den ska fungera optimalt. Det är till exempel de som gör att en varukorg sparas. Cookies använder dina personuppgifter, därför måste du acceptera dessa första gången du besöker oss.

Du har rätt att

  1. veta vilken information vi har om dig

  2. få felaktiga personuppgifter rättade

  3. i vissa fall få dina personuppgifter helt eller delvis raderade

  4. invända mot att personuppgifterna används för direktmarknadsföring

  5. invända mot att personuppgifterna används för automatiserat beslutsfattande och profilering

  6. flytta personuppgifterna (dataportabilitet)

Vad gäller punkt 3 är det inte alltid tillåtet för oss att radera den information vi har om dig. Vi måste följa flera lagar, till exempel om bokföring, bank- och konsumenträtt.

Denna policy uppdateras regelbundet.